Maak kennis met Level92 Haircare®

Alle voordelen op een rij


werken-met-level92-is-fijn
Het is leuk om met Level92 Haircare® samen te werken! Waarom? Dat leggen we je graag uit op deze pagina.
Level92 Haircare® denkt graag met je mee. Wat past het beste bij jou in het assortiment, welk kleurenpalet past het beste bij jouw wensen en hoe kunnen we er voor zorgen dat je je thuis voelt binnen ons bedrijf. Iedere kapsalon is uniek , ook jouw kapsalon! Graag helpen we je met een passend marketingplan. Wij bieden je verschillende promotiematerialen aan die ervoor zorgen dat promotie maken ook leuk blijft!
Afwisselend, uniek en dat allemaal zonder kleine lettertjes.


idee-kapper-level92
Natuurlijk vind je het ook belangrijk dat jouw assortiment bij de wensen van je klanten past. Level92 Haircare® heeft een zeer groot assortiment aan allerlei verschillende producten. Er zit dus altijd wel iets tussen wat voor jouw kapsalon heel erg interessant kan zijn!
Level92 Haircare® levert EXCLUSIEF aan de kapper. Dit betekent dat onze producten alleen bij ons te verkrijgen zijn en niet bij de groothandel.
Voor ons is het ook belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt. Deze begeleiding geven wij jou graag in je eigen salon. Vertrouwd in je eigen omgeving de juiste begeleiding krijgen van onze specialisten. Ook bestaat de mogelijkheid met ons te chatten op een tijdstip dat jou uitkomt.  Ook 's avonds mogelijk.

idee-level92
Wij werken met unieke concepten die het ook qua investering leuk maken om met de producten van Level92 Haircare® te gaan werken. En ook dit weer zonder de bekende kleine lettertjes.
Je hebt je producten ook snel in je salon. Heb je bijvoorbeeld op werkdagen voor 16.00 uur besteld dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt en vaak ook direct verzonden (wel zijn wij afhankelijk van PostNl).
Vanaf € 75,00 (excl. BTW) vervallen ook nog eens de verzendkosten! Je kunt je bestelling veilig en eenvoudig afrekenen via IDeal, Mastercard, Maestro of Visa. En voor onze Belgische klanten staat Mistercash tot je beschikking.
Wij hopen dat we je nieuwsgierig hebben kunnen maken over ons. Heb je misschien nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen (contact@level92.nl) of 06-41963010.


MEWI Trading/Level92 Haircare®
Oude Pastoriestraat 1A 
5398 JR Maren-Kessel
06-41963010
contact@level92.nl of info@mewitrading.com

KvK nummer 34374362
BTW nummer NL002253982B39

Webshop gemaakt met EasyWebshop